TIP Macedonia

Friday, November 21, 2014

News

Ќе заживее и Преспанско Езеро
Ќе заживее и Преспанско Езеро There are no translations available.Европските директиви налагаат земјата да ги идентификува најголемите речни сливови и да оформи тела што ќе управуваат со нив. Па оттука, швајцарската влада во наредните четири годин...

Повеќе... 03 November 2012
Ќе се градат мали хотели низ Македонија
Ќе се градат мали хотели низ Македонија There are no translations available.Комитетот за туризам при Владата вчера расправаше за почнување постапка за градење нови сместувачки капацитети со „планинска конотација“, односно мали хотели и апартмани на лок...

Повеќе... 20 September 2012
Попова Шапка во 2013 ѓоамити Копаоник
Попова Шапка во 2013 ѓоамити Копаоник There are no translations available.Со нови две жичарници, дава хотелски капацитети со 5 звезди, паркинг-простор за 800 возила и секогаш врвно подготвени ски-патеки Попова Шапка ќе се мери рамо до рамо со реномираните бал...

Повеќе... 14 September 2012
ПРВ ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПРОЕКТНИ ПРЕДЛОЗИ
ПРВ ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПРОЕКТНИ ПРЕДЛОЗИ There are no translations available.за ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Грција и Република Македонија 2007-2013 Референтен број на повикот: IPA/130366 Информативната сесија за Првиот повик за ИПА Про...

Повеќе... 06 October 2010

Photo Gallery

Sell
Buy
EUR
62.0032
61.3862
USD
49.4483
48.9562
GBP
77.6107
76.8384
CHF
51.6091
51.0956
SEK
6.6821
6.6156
NOK
7.3014
7.2287
JPY
0.4182
0.4141
DKK
8.3296
8.2467
CAD
43.6642
43.2297
AUD
42.57
42.1464
BGN
31.7022
31.3868
CZK
2.2419
2.2196
HUF
0.2035
0.2015
PLN
14.7136
14.5672
RON
13.9565
13.8176
HRK
8.0781
7.9977
TRY
22.1804
21.9597
LTL
17.9574
17.7787
RUB
1.0653
1.0547
BRL
19.3748
19.182
CNY
8.0708
7.9905
HKD
6.3758
6.3124
IDR
0.0041
0.004
ILS
12.8536
12.7257
INR
0.7985
0.7905
KRW
0.0444
0.0439
MXN
3.6348
3.5986
MYR
14.6864
14.5403
NZD
38.8394
38.4529
PHP
1.0972
1.0863
SGD
37.9759
37.598
THB
1.5069
1.4919
ZAR
4.4991
4.4544
Updated at 21.11.2014

Продажба

Banner

Партнери

Banner
Banner
Banner